O Νικόλας Μάζης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Queen Margaret του Εδιμβούργου, καθώς και του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του πανεπιστημίου του Tennessee, με ειδικότητα στην κινησιολογία και την εργοφυσιολογία.
Είναι επίσης κάτοχος δύο διδακτορικών τίτλων σπουδών από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Πατρών και από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Έχει εργαστεί στη Βρετανία και στις ΗΠΑ, τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον κλινικό τομέα και είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και μέλος του Chartered Society of Physiotherapy και Health and Care Professions Council της Μεγάλης Βρετανίας.
Υπήρξε επί σειρά ετών επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας του Metropolitan College.
Το 2014 ιδρύει το Therapy Base και πλαισιώνεται από μια ομάδα επαγγελματιών, με τους οποίους μοιράζεται ένα κοινό στόχο:
Την βελτίωση της λειτουργικότητας, φυσικής κατάστασης και ευζωίας, μέσω τεχνικών και μεθόδων, σύμφωνων με τα σύγχρονα πρωτόκολλα και τις διεθνείς οδηγίες στο χώρο της υγείας και αποκατάστασης.


Η Εβίτα Ζερβοπούλου είναι πιστοποιημένη 200 RYT Yoga Alliance εκπαιδεύτρια Vinyasa Flow Yoga καθώς και Partner Yoga level 1.
Δημιουργική, αρχιτέκτων στο επάγγελμα, δούλεψε στον χώρο του design για χρόνια ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με το δυναμικό fitness παρακολουθώντας επί σειρά ετών εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης και στοχευμένης ενδυνάμωσης. Η διαρκής προσωπική της αναζήτηση διαφορετικών μορφών άσκησης την έφερε σε επαφή με τον κόσμο της Yoga, όπου η ανάγκη για εμβάθυνση την οδήγησε το 2016 στην απόφαση να εκπαιδευτεί στο σύστημα Vinyasa Flow. Η εκπαίδευση της υπήρξε τόσο καθοριστική ώστε να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της πορεία έχοντας πλέον την ευκαιρία να μοιράζεται καθημερινά το πάθος για άσκηση με τους αγαπημένους μαθητές της. Το 2017 ξεκινά τη συνεργασία της με τον Νικόλα Μάζη στο Therapy Base, όπου εφαρμόζει προγράμματα yoga με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, δύναμης και ευλυγισίας. Παράλληλα, σε συνεργασία με τους φυσικοθεραπευτές του Therapy Base και μέσα από μια ιδιαίτερη προσέγγιση, χρησιμοποιεί τη yoga ως μέσο για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση των μυοσκελετικών παθολογιών και τραυματισμών.


Ο Νικόλας Σταθόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Queen Margaret του Εδιμβούργου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του πανεπιστημίου East London.
Το κλινικό και ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζει στο Manual Therapy και συγκεκριμένα στη μέθοδο Mulligan.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια μέσω προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων.
Έχει εργαστεί σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καθώς και σε αθλητικά σωματεία. Έχει υπάρξει εθελοντής των “Γιατρών του Κόσμου” και είναι μέλος του Health & Care Professions Council της Μεγάλης Βρετανίας.
Από το 2017 είναι λέκτορας του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Το 2016 εντάσσεται στην ομάδα του Therapy Base και ξεκινά τη συνεργασία του με τον Νικόλα Μάζη, με τον οποίο μοιράζεται τον ίδιο στόχο και όραμα για την υγεία και αποκατάσταση.


Ο Κωνσταντίνος Κορωνάκης είναι φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι κάτοχος Master of Science στην Άσκηση και Αποκατάσταση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης . Το κλινικό και ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζει στις εφαρμογές της άσκησης για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών , καρδιαγγειακών και αναπνευστικών προβλημάτων. Την περίοδο 2006 -2020 εργάσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με αντικείμενο την ενδονοσοκομειακή φυσικοθεραπεία. Παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται κλινικά με την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων. Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων άσκησης και αποκατάστασης σε δημόσια και ιδιωτικά αθλητικά κέντρα και φυσικοθεραπευτής επαγγελματικών και ερασιτεχνικών συλλόγων ομαδικών αθλημάτων. Από το 2014 είναι λέκτορας του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διεύθυνση

Ι. Αποστολοπούλου 61Α Χαλάνδρι Τ.Κ. 15231

Τηλέφωνο

+30 2169001904

Ώρες λειτουργίας

Δε. – Πα.: 10.00 – 22.00
Σα.: 10.00 – 15.00
Κυ.: Κλειστά

e-mail

info@therapybase.gr